miercuri, 27 februarie 2013

prezentare firma

   Firma Tor Medicals a fost infiintata in anul 2012, avand o vechime de aproape  5 ani in comertul cu produse medicale pe baza de acid hialuronic.
         Produsele comercializate de catre firma Tor Medicals vin in ajutorul pacientilor din Romania, prin tratarea bolilor precum artroza (gonartroza, coxartroza).

         Artroza:

Artroza este boala care consta in distrugerea cartilajului suprafetelor articulare, care devine mai moale si mai subtire. Leziunea primara in artroza este la baza cartilajului. Este o afectiune reumatica cronica, cu evolutie inceata, dar progresiva. Este foarte des intalnita si afecteaza mai mult pe femei decat pe barbati.
          
          Produsele comercializate de firma noastra sunt Orthoflex ONE, Orthoflex FORTE si Orthoflex TENDON.

          Orthoflex ONE este un produs pe baza de acid hialuronic reticulat cu o concentratie moleculara de 2%, adica 60mg/30ml acid hialuronic (cross-linked), de inalta puritate si sulfat de condroitina 90mg/30ml.
           Orthoflex ONE are o greutate moleculara mare care garanteaza o eficienta excelenta si un efect terapeutic puternic, cu peste 3 milioane de Daltoni greutate moleculara.
            Este obtinut prin procesul de bio-fermentatie, origine sintetica, ofera deplina siguranta si elimina orice reactie adversa. Orthoflex ONE este o seringa preumpluta, sigilata cu blister de aluminiu, care asigura o garantie de 3 ani, fiind sterilizat prin autoclavare.

          Acest produs Orthoflex ONE este unic in lume, deoarece contine sulfatul de condroitina care stopeaza evolutia artrozei din articulatie si ajuta la regenerarea cartilajului.
         

          Calitativ vorbind Orthoflex ONE este produs in conformitate cu Good Manufacturing Practice GMP si ISO 13485, fiind certificat un produs cu ingrediente de inalta calitate. Marcajul CE dispozitiv medical fiind in conformitate cu Directiva Europeana 93/42/EE.
           Foarte important mi se pare sa va expun proprietatiile fizico-chimice ale acestui produs, dupa care ca pacient si medic puteti compara Orthoflex ONE cu restul produselor de pe piata.


Proprietati fizico-chimice:
-         Tratament 1 injectie.
-         60 mg / 3 ml (2%) hialuronat de sodiu.
-         90 mg / 3 ml (3%) sulfat de condroitina.
-         Greutatea moleculara medie 3 milioane Daltoni (date de viscozitate).
-         Elasticitate minima 110 Pa (2,5 Hz efort maxim)
-         Viscozitate minima 45 Pa ( 2,5 Hz efort maxim)

          Sfatul meu pentru pacientii din Romania este sa se informeze despre produsul recomandat de catre doctor, inainte de a se lasa injectat, pentru a evita tratamentul cu produse de clasa joasa, fabricate pe cine stie ce meleaguri!!

          Va stau la dispozitie pentru orice intrebare despre produsele comercializate, pentru a va ajuta cu placere!Bogdan Dragos Nistor
OWNER - General Manager
TOR Medicals
tel: 0745 589 873.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu