vineri, 14 noiembrie 2014

Orthoflex ONE monodoza

ORTHOFLEX one®
                                                  Pret vechi: 825 ron
 PRET NOU --- 650 ron---
0745 589 873

Singurul produs care cu ajutorul condroitinei stimuleaza refacerea cartilajului si stopeaza evolutia artrozei!






Descriere:
Orthoflex ONE este un tratament unic, este un gel viscoelastic injectabil in seringa preumpluta, care se injecteaza intraarticular pentru tratarea artrozei. Acesta este similar cu lichidul sinovial prezent in articulatii, lichidul sinovial este pentru lubrefiere si absorbtia socurilor. Orthoflex ONE contine acid hyaluronic 60 mg/3 ml reticulat (cross-linked), de inalta puritate si sulfat de condroitina 90 mg/ 3 ml, cu greutate moleculara mare care garanteaza o eficienta excelenta si un efect terapeutic puternic (3 milioane de Daltoni). Obtinut prin procesul de bio-fermentatie, origine sintetica, ofera deplina siguranta si elimina orice reactie adversa. Orthoflex ONE este o seringa preumpluta, sigilata cu blister de aluminiu, care asigura 3 ani garantie de valabilitate, sterilizat prin autoclave.
Efecte:
Sulfatul de condroitina si acidul hialuronic cu Orthoflex ONE in tratarea bolilor articulatilor degenerative.
-         Hialuronanul contribuie cu proprietati de lubrefiere la lichidul sinovial si controleaza fluxul de fluid in interiorul si exteriorul articulatiei.
-         Se injecteaza in articulatiile cu osteoartrita (OA) pentru a usura durerea si rigiditatea. Sulfatul de condroitina este o componenta structurala a agrecanului din cartilaj si ofera o mare parte din rezistenta la compresie.
-         Sulfatul de condroitina si acidul hialuronic stopeaza distrugerea cartilajului si actioneaza ca un mediator.
-         Utilizarea sulfatului de condroitina ca un agent reticulat creste biocompatibilitatea si biodegradibilitatea unui polimer nativ si stopeaza degenerarea cartilajului si chiar sprijina structura de regenerare a cartilajului.
-         Ortoflex ONE – este imbunatatit prin reticulare(cross-linked), preponderent elastic, ofera protectie capacitatii mecanice ridicate si imbunatateste lubrifierea (≥45Pa caracteristica a lichidului sinovial uman).
Indicatii:
-         Tratamentul consta in administrarea intra-articulara a monodozei Orthoflex ONE.
-         Este indicat pentru tratarea artrozei din orice stadiu, artroza usoara, medie sau severa.
-         Orthoflex ONE este recomandat pacientilor care sufera de dureri ale articulatilor si de mobilitate redusa. Aceste simptome pot aparea datorita bolilor degenerative sau din cauza unor traumatisme.
-         Orthoflex ONE trateaza durerea, reda mobilitatea si elasticitatea articulatiei, protejeaza cartilajul ca rezultat al patologiei traumatice in articulatia genunchiului si a altor articulatii sinoviale (sold, glezana, umar, cot, incheietura mainii, degete, degetele de la picioare, precum si temporomandibular)
-         Este de asemenea indicat pentru reducerea durerii de dupa artroscopie.
-         Este contraindicat la copii, femei gravide sau care alapteaza.
Proprietati fizico-chimice:
-         Tratament 1 injectie.
-         60 mg / 3 ml (2%) hialuronat de sodiu.
-         90 mg / 3 ml (3%) sulfat de condroitina.
-         Greutatea moleculara medie 3 milioane Daltoni (date de viscozitate).
-         Elasticitate minima 110 Pa (2,5 Hz efort maxim)
-         Viscozitate minima 45 Pa ( 2,5 Hz efort maxim)
CALITATE:
Orthoflex ONE  este produs in conformitate cu Good Manufacturing Practice(GMP) si ISO 13485, fiind certificat un produs cu ingrediente de inalta calitate, marcajul CE dispozitiv medical fiind in conformitate cu Directiva Europeana 93/42/EE.



In filmuletul de mai sus se poate observa prezentarea produsului Orthoflex One.



Pret vechi: 825 ron


Pret NOU: 650 ron 



Se livreaza prin curier in 24 de ore!



DISTRIBUITOR AUTORIZAT EXCLUSIV:                                                      
SC TOR MEDICALS S.R.L.
Telefon:
0745.589.873

3 comentarii:

  1. DACA,, AS STI SIGUR CA IMI, ESTE BUN AS PUTEA SA FAC O INJECTIE, DE PROBA CA SA VEDEM, CE RAZULTATE, ARE SI, CUM MA SIMT DUPA ACEASTA INJECTIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua domnule Radoi,
      Daca ati fost la medic si va diagnosticat cu artroza la o articulatie si va spus ca puteti face infiltratii, puteti sa alegeti negresit injectia Orthoflex One.

      Ștergere
  2. Pentru pacient cu gonartroza deformanta bilaterala gradul 3 este eficienta? Faceti livrari si in R.Moldova (Chisinau)? Cit sunt taxele de transport?

    RăspundețiȘtergere