luni, 24 octombrie 2022

PRP PLASMA Eprubeta cu gel separator

 
     Eprubeta de recoltare a sangelui in vid PRP

    Venim in ajutorul medicilor cu un produs eficient si foarte usor si rapid de utilizat cu rezultat de plasma imbogatita cu trombocite PRP.


Descriere produs:

    Eprubeta de recoltare a sangelui in vid PRP este un dispozitiv medical conceput pentru a obtine rapid si in siguranta plasma imbogatita cu trombocite (PRP) din sangele integral autolog in scopul obtinerii concentratului de celule.

Utilizarea preconizata:

    Plasma imbogatita cu trombocite (PRP), care se obtine prin intermediul eprubetei de recoltare a sangelui in vid PRP, este utilizata pentru regenerarea celulara in aplicatii medicale precum ortopedie, reabilitare fizica, dermatologie, chirurgie plastica si estetica, ginecologie.

Continut:

    Eprubeta de recoltare a sangelui PRP in vid este ambalata individual, in blister transparent din pvc. Simbolurile de avertizare necesare la nivel international, lotul, data expirarii, denumirea societatii distribuitoare, numele producatorului si codul de bare al produsului sunt prezente pe ambalaj. Produsul este fabricat din material plastic medical fara pirogeni, Capacul de silicon si gelul separator sunt necarcinogene. Epribeta este vidata in mod autonom in timpul productiei in fabrica in scopul recoltarii a 5-8 ml de sange.

Utilizare:

1. Punctia venoasa este efectuata cu ajutorul unui ac pentru probe multiple steril cu suport de catre un specialist, in conformitate cu procedurile spitalului.
2. Eprubeta PRP este impinsa spre suport pentru a face ca acul pentru probe multiple sa intre in eprubeta.
3. Sangele necesar este extras automat in eprubeta prin aspirare.
4. Eprubeta PRP se introduce in centrifuga (in termen de 5 minute) si se executa timp de 6 minute la 2.800 rpm (rotatii pe minut). 
    Nota: Inainte de a porni centrifuga, alta eprubeta cu aceasi greutate trebuie pusa vizavi de eprubeta PRP pentru a impiedica dezechilibrul.
5. Dupa centrifugare, pentru a omogeniza plasma, eprubeta este rasturnata usor de 5-6 ori fara a fi agitata. (Scopul acestei rasturnari este de a face ca trombocitele (buffy coat) care se afla pe suprafata gelului de separare sa se raspandeasca in mod egal in interiorul plasmei.
6. In timpul rasturnarii, capacul eprubetei trebuie sterilizat cu un dezinfectant adecvat.
7. Dupa dezinfectarea capacului, se monteaza un ac la o seringa sterila si apoi plasma este extrasa din eprubeta prin penetrarea capacului de silicon.
8. PRP-ul prelevat este injectat in zona respectiva a pacientului in decurs de 10-15 minute.
Nota: Inainte de injectare, acul care este folosit pentru prelevarea plasmei trebuie inlocuit cu un ac nou steril.

Domenii de ultilizare:

Plasma imbogatita cu trombocite (PRP) obtinuta din eprubeta PRP poate fi utilizata pentru urmatoarele aplicatii:
- ortopedie
- reabilitare fizica
- dermatologie
- estetica si chirurgie plastica
- ginecologie
- aplicatii dentare
- vindecarea ranilor
- alte aplicatii care necesita regenerare celulara

Avertismente:

* Nu utilizati produsul daca ambalajul steril este deteriorat.
* Produsul este destinat numai unei singure utilizari. Nu in reutilizati.
* Nu utilizati produsul dupa data expirarii.
* Nu deschideti si nu indepartati capacul eprubetei in timpul aplicarii tuturor procedurilor pentru a preveni contaminarea.
* Pastrati produsul departe de luminadirecta a soarelui.
* Eprubeta PRP nu este potrivita pentru uz personal. Aceasta trebuie sa fie utilizata de catre personal medical profesionist. Se recomanda ca sangele sa fie centrifugat imediat dupa ce a fost extras de la pacient, iar plasma sa fie injectata imediat dupa ce a fost centrifugata.


Aici aveti un film cu utilizarea produsului Eprubeta PRP cu gel separator



        Pentru oferte personalizate contactati depozitul la numarul de telefon:
                                                        0745.589.873





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu